Voluntar in Carpati

Proiectul Voluntar in Carpati este dedicat celor care ar dori să schimbe atmosfera cluburilor cu aerul curat, imobilitatea fotoliului cu urcuşul spre vârfuri, stressul civilizaţiei cu tihna serilor lângă focul de tabară, singuratatea relaţiilor virtuale cu camaraderia reală a prietenilor cu chip şi suflet.

Pentru confortul şi siguranţa lor lucrăm la refacerea potecilor de munte astfel incât, în final, principalele puncte de interes turistic să poată fi atinse pe trasee marcate iar creasta Carpaţilor să poată fi parcursă pe „banda roşie”. După succesul primilor ani de la lansare proiectul continua în 2019 cu alţi peste 1000 de kilometri de poteci refăcute în Munții Ciucas, Cernei, Bucegi, Piatra Mare, Grohotis, Lotru, Cindrel, Vrancea, Apuseni si Fagaras.

Donează pentru că fiecare leu înseamnă sănătate pentru mii de tineri ce vor călca pe aceste cărări în confort şi sigurantă! Pentru că fiecare 400 de lei investiţi înseamnă 1000 de metri de poteca refăcută!

[ Show more ]

Donatii:

6,665 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Voluntar in Carpati

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi.

1,715 RON

In beneficiul: Voluntar in Carpati

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

4,950 RON

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Un mod simplu de a pune umărul la refacerea potecilor şi marcajelor din munți. Supprtul material este la fel de binevenit ca şi cel fizic. Haideț