Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andrei Pahomi Asociatia Montana Carpati

87.5% Complete
875 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare prieteni,

În ultimii ani am devenit un adevărat împătimit al muntelui. Iubesc să-mi petrec timpul pe creste și, de regulă, nu ratez nicio ocazie de a hoinări pe poteci. 

Situația actuală a traseelor montane din țara noastră nu este una fericită. Infrastructura turistică este de multe ori precară, punând în pericol iubitorii de munte care se aventurează pe trasee neîntreținute sau marcate în mod deficitar.

În ultimii 12 ani, proiectul Voluntar în Carpați organizat de către Asociația Montană Carpați s-a implicat activ în refacerea infrastructurii turistice montane. În 2017 am participat pentru prima dată ca voluntar la o acțiune de remarcare organizată de asociație, iar din anul 2018 am devenit membru al asociației și încerc să îmi aduc aportul la îmbunătățirea traseelor montane din țară.

Pentru ca acțiunile asociației să aibă impact este nevoie, bineînțeles, de bani. Bugetul Asociației Montane Carpați este susținut în mare parte de donații și sponsorizări. 

Din acest motiv am hotărât să îmi donez ziua de naștere. Prin intermediul acestei acțiuni de strângere de fonduri, îmi propun ca până pe data de 13 mai să strâng suma de 1000 RON.

Toți banii adunați din donații vor fi direcționați către proiectul Voluntar în Carpați și se vor transforma în marcaje, stâlpi și săgeți indicatoare, contribuind în mod direct la creșterea siguranței pe munte.

În cazul în care doriți să îmi faceți un cadou frumos, puteți dona pentru această cauză.

Vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră,

Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Prin intermediul activităţilor de profil organizate şi al programei de educaţie montană dezvoltate de catre Asociatia Montana Carpati, în România percepţia oamenilor asupra mediului înconjurător se va schimba în mod pozitiv, vizibil şi pe termen lung.

SUSŢIN PROIECTUL

Voluntar in Carpati

Program de refacere a infrastructurii turistice montane

Din 2008, refacem traseele montane pentru ca turiștii pasionați de munte să aibă o drumeție mai sigură.
În fiecare an, de primăvara devreme și până toamna târziu, noi suntem în munți cu vopseaua și pensula în mână, și eventual cu un stâlp pe umăr.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Multe realizări !!!
13 May 2020

Ana și Vlad

150 RON
La mulți ani, multă sănătate, fericire și realizări!
13 May 2020

Răzvan

100 RON
La mulți ani fericiți și sănătoși!
13 May 2020
Împreună ne batem cu morile de vânt și le vom schimba direcția
13 May 2020

Anonymous

75 RON
11 May 2020
La mulți ani! Felicitari pentru inițiativă!
10 May 2020

Anonymous

50 RON
La multi ani om fain pe care il port in amintirile mele cu remarcari, sper sa ne intalnim in curand pe poteci
10 May 2020

Ana-Maria Mihoc

150 RON
Ține-o tot așa, Andrei! La mulți ani de drumeții și treabă bine făcută!
09 May 2020
50 RON
02 May 2020

Anonymous

50 RON
La multi ani bătrânule!
02 May 2020
Andrei Pahomi : Asociatia Montana Carpati
Cel mai frumos cadou de ziua mea