Un cadou special de ziua mea

 

Diana Maria Asociatia Montana Carpati

68% Complete
680 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare prieteni dragi, 

Eu m-am născut în Munți! Am petrecut anii copilăriei colindându-i. Tot ei au fost cei care m-au tras aproape de crestele lor, bucurându-mi ochii și sufletul în fiecare zi. Treaba e simplă, îmi iei Munții, ai rupt o parte din mine.

Relațiile cu o parte dintre cei mai frumoși oameni tot de munte sunt legate.

Asociația Montană Carpați mi-a arătat că poți avea satisfacții și fără să primești ceva în schimb - an de an, obiectivul lor principal este acela de a fi cu pensula și găleata de vopsea în mână, pentru a avea noi, iubitorii de munte marcaje bine făcute și siguranță pe poteci.

Anul acesta, m-am hotărât să-mi donez ziua de naștere proiectului ”Voluntar în Carpați”, un proiect în care eu cred, un proiect care ne demonstrează an de an că se poate dacă îți dorești cu adevărat și care continuă să facă foarte bine ceea ce și-a propus.

Așadar, dacă vreți să-mi faceți un cadou, bucurați-mi sufletul sprijinind acest minunat proiect, tare drag mie - ”Voluntar în Carpați”. No' gata? No' hai!

Vă mulțumesc.

Eu și Munții

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Prin intermediul activităţilor de profil organizate şi al programei de educaţie montană dezvoltate de catre Asociatia Montana Carpati, în România percepţia oamenilor asupra mediului înconjurător se va schimba în mod pozitiv, vizibil şi pe termen lung.

SUSŢIN PROIECTUL

Voluntar in Carpati

Program de refacere a infrastructurii turistice montane

Din 2008, refacem traseele montane pentru ca turiștii pasionați de munte să aibă o drumeție mai sigură.
În fiecare an, de primăvara devreme și până toamna târziu, noi suntem în munți cu vopseaua și pensula în mână, și eventual cu un stâlp pe umăr.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Jo Po

230 RON
05 Nov 2019

Codru

50 RON
La multi ani
26 Oct 2019

S.O

75 RON
17 Oct 2019
17 Oct 2019

Cu mare drag

50 RON
10 Oct 2019
La multi ani Diana! Aprecieri pentru dedicatia ta!
09 Oct 2019

Anonymous

30 RON
09 Oct 2019

Darius

50 RON
La multi ani :*
09 Oct 2019
Chiar daca eu nu o sa fiu langa tine de ziua ta, gandul meu o sa fie langa tine! Sa ai cat mai multe carari insorite!
08 Oct 2019
Diana Maria : Asociatia Montana Carpati
Un cadou special de ziua mea