Ioana Oprea - Asociatia Montana Carpati

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
15,000 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

Dragii mei, nu mi-a placut niciodata sa fie ziua mea. Mereu am simtit ca este un consum imeeens de timp. Inca am 514 mesaje de Sf. Ion la care nu am reusit sa raspund. Banui ca macar vreo 10 persoane m-au urat sau judecat. Sigur, as fi preferat un gand bun in locul unui mesaj fara raspuns (eu asta fac in zilele voastre onomastice in care nu va scriu mesaje) in urma caruia sa se genereze un gand.. mai putin bun.

Anul acesta sunt bucuroasa sa va provoc!!! 514 mesaje x 10 lei = 5140 lei; x 30 de lei = 15420 lei. Woow!!! Pretul unui buchet de flori. Pentru care va multumesc anticipat!

Sunt membru al Asociatiei Montane Carpati si stiu exact cum sunt gestionate donatiile. Uneori voluntarii completeaza din veniturile proprii. Dar o fac cu bucurie, nu o spun ca o judecata. Acesti minunati oameni isi daruiesc timpul lor pentru ca muntii nostri sa aiba poteci marcate. Pe langa timpul voluntarilor, (re)marcarea traseelor necesita vopsea, pensule, stalpi, marcaje, panouri etc.

Activitatea asociatiei o poti afla cu o cautare pe google, pe facebook (https://www.facebook.com/amcarpati/), cerandu-mi mie informatii sau chiar de pe site-ul lor: https://asociatiamontanacarpati.ro/?fbclid=IwAR2jv-IHXjTKJ8qP8c6bw07BEnbC5QE4eMZkp92_SNVTOisppVI5E4dTK1E.

Anul acesta aleg sa-mi sarbatoresc ziua in acest fel. Si-ti multumesc pentru urarea ta insotita de buchetul de flori sub forma de donatie. Vei simti bucuria ori de cate ori vei ajunge pe un traseu marcat, ori de cate ori vei vedea fotografii sau alte informatii de pe cararile montane. Vei sti ca este si contributia ta.

Poate inca nu ai facut un traseu montan (daca nu, fa-o curand - pentru tine, pentru sanatatea ta, pentru sufletul tau), poate inca nu te-ai ratacit prin munti (eu da) si nu intelegi ce inseamna importanta marcajelor dar cu siguranta de contribuit cuiva ai mai contribuit. Si stii ce sentiment te napadeste cand daruiesti, cand contribui neconditionat. Fa asta pentru 30 de lei. Nu mai mult, nu-ti destabiliza planificarile financiare, si fa-o doar daca simti.

Tocmai stiind ca simti am ales sa-mi donez ziua de nastere.

Te imbratisez, Om frumoas! Si-ti multumesc ca-mi spui La multi ani intr-un mod atat de frumos si constructiv!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Montana Carpati

Prin intermediul activităţilor de profil organizate şi al programei de educaţie montană dezvoltate de catre Asociatia Montana Carpati, în România percepţia oamenilor asupra mediului înconjurător se va schimba în mod pozitiv, vizibil şi pe termen lung.

Voluntar in Carpati

Proiectul Voluntar in Carpati este dedicat celor care ar dori să schimbe atmosfera cluburilor cu aerul curat, imobilitatea fotoliului cu urcuşul spre vârfuri, stressul civilizaţiei cu tihna serilor lângă focul de tabară, singuratatea relaţiilor virtuale cu camaraderia reală a prietenilor cu chip şi suflet.

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!