Voluntar in Carpati

Proiectul Voluntar in Carpati este dedicat celor care ar dori să schimbe atmosfera cluburilor cu aerul curat, imobilitatea fotoliului cu urcuşul spre vârfuri, stressul civilizaţiei cu tihna serilor lângă focul de tabară, singuratatea relaţiilor virtuale cu camaraderia reală a prietenilor cu chip şi suflet.

Pentru confortul şi siguranţa lor lucrăm la refacerea potecilor de munte astfel incât, în final, principalele puncte de interes turistic să poată fi atinse pe trasee marcate iar creasta Carpaţilor să poată fi parcursă pe „banda roşie”. După succesul primilor ani de la lansare proiectul va continua în 2018 cu alţi peste 1000 de kilometri de poteci refăcute în Munții Fagaras, Piatra Craiului, Bucegi, Postavaru, Piatra Mare, Grohotis, Ciucas, Lotru, Cindrel, Vrancea, Apuseni.

Donează pentru că fiecare leu înseamnă sănătate pentru mii de tineri ce vor călca pe aceste cărări în confort şi sigurantă! Pentru că fiecare 400 de lei investiţi înseamnă 1000 de metri de poteca refăcută!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

4,670 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Voluntar in Carpati

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

4,670 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

În calitate de călător prin Carpaţi mă-nclin în faţa celor care cu munca lor, adesea în regim de voluntariat, au croit poteci, l

1,000 RON Suma

Imi donez ziua de naștere pentru munte

Grindina ne toacă intens. Creasta alunecă, urcușul e abrupt și încep să mă tem.   De hăul din stânga, de colțurile de piatră din dreapta,

1,480 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Salutare,   După cum mă știți, sau chiar dacă nu mă știți nu este greu să vă dați seama că sunt un om care apreciază, iubește și respe