Voluntar in Carpati

Proiectul Voluntar in Carpati este dedicat celor care ar dori să schimbe atmosfera cluburilor cu aerul curat, imobilitatea fotoliului cu urcuşul spre vârfuri, stressul civilizaţiei cu tihna serilor lângă focul de tabară, singuratatea relaţiilor virtuale cu camaraderia reală a prietenilor cu chip şi suflet.

Pentru confortul şi siguranţa lor lucrăm la refacerea potecilor de munte astfel incât, în final, principalele puncte de interes turistic să poată fi atinse pe trasee marcate iar creasta Carpaţilor să poată fi parcursă pe „banda roşie”. După succesul primilor ani de la lansare proiectul va continua în 2018 cu alţi peste 1000 de kilometri de poteci refăcute în Munții Fagaras, Piatra Craiului, Bucegi, Postavaru, Piatra Mare, Grohotis, Ciucas, Lotru, Cindrel, Vrancea, Apuseni.

Donează pentru că fiecare leu înseamnă sănătate pentru mii de tineri ce vor călca pe aceste cărări în confort şi sigurantă! Pentru că fiecare 400 de lei investiţi înseamnă 1000 de metri de poteca refăcută!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

1,055 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Voluntar in Carpati

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,055 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Salutare prieteni, După cum probabil ați observat, de ceva vreme încoace am luat calea munților. Iubesc să îmi petrec timpul liber în natură,

500 RON Target
900 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Dragii mei prieteni, Asa cum majoritatea stiti, hobby-ul meu este muntele, si nu de ieri de azi, ci de-o viata…:) De aceea sunt alaturi si de Asoc

500 RON Target
155 RON Suma